General Knowledge Question And Answers For Kids 2019

    0
    219

    GK Question and Answers for Kindergarten and Class 1st Standard Kids (Age – 2 to 6 Years) In this section you can online practice & preparation for General Knowledge Questions and answers our team selected all these GK Questions And Answers.You can get the important General Knowledge questions and answers from our page. Users can gain more General Knowledge by reading this Post

    For kindergarteners and 1st graders make sure the questions have simple one-word answers. Here are 10 basic GK questions for kids between 3 and 6 years.

    1. What colour starts with the letter “G”?

    Answer: Grey

    2. What comes after the number 7?

    Answer: The number 8

    3. During which festival does Santa come to visit?

    Answer: Christmas

    4. How many fingers do you have in one hand?

    Answer: 5 fingers

    5. What do you drink that comes from a cow?

    Answer: Milk

    6. When is the time for bed?

    Answer: Night time

    7. What part of your body lets you see?

    Answer: The eyes

    8. What animal goes “Moo”?

    Answer: Cow

    9. Can you name a word that starts with the letter “C”?

    Answer: Cat

    10. What colour are apples?

    Answer: Red

    Easy General Knowledge Questions And Answers

    GK Question and Answers For 2 To 6 Years Kids,

    100 Bible Quiz Questions Answers 2019,General Knowledge Questions about Computer 2019,General Knowledge, GK Question Answer 2019, Current Affairs 2019

    Top 1000 General Knowledge questions and answers 2019,General Knowledge Questions and Answers,General Knowledge Questions and Answers, Exam GK Questions 2019

    General Knowledge Questions for UGC NET Paper1 2019,Online GK Question Practice 2019,

    General Knowledge Questions And Answers For Competitive Exams 2019

    Basic General Knowledge 2019

    General Knowledge India 2019

    Common General Knowledge Questions And Answers 2019

    General Knowledge Quiz With Answers 2019

    General Knowledge Questions For Kids 2019

    General Knowledge Today 2019

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here